آنفولانزا شدید FUNDAMENTALS EXPLAINED

آنفولانزا شدید Fundamentals Explained

آنفولانزا شدید Fundamentals Explained

Blog Article

آنفولانزا، آلرژی، سرماخوردگی و کرونا: چه تفاوت‌هایی با هم دارند؟

در  بررسی‌های  انجام شده مشخص شده که ویروس آنفلوآنزا عامل ۱۰ درصد مراجعات سرپایی کودکان به کلینیک‌ها و علت ۶.۵ درصد بستری‌های کودکان با عفونت‌های تنفسی بوده است.

ویروس آنفلوآنزا در کودکان هم علائم فوق را ایجاد می‌کند. البته ممکن است کودکان علائم دیگری هم داشته باشند، مثل:

مطالب مجله سلامتی پذیرش۲۴ تحت نظارت پزشکان تایید شده ویراستاری می‌شوند لیکن در نظر داشته باشید جایگزین پیشنهاد تخصصی پزشک معالج نمی‌باشد.

علاوه بر کمک به دفع ویروس، نوشیدن مایعات به خصوص آب در درمان کم آبی بدن بسیار موثر می­‌باشد.

در برخی افراد، سرفه و احساس خستگی ممکن است برای مدت طولانی تری ادامه یابد، در حالی که از دست دادن اشتها ممکن است برای مدتی اثر خود را از دست ندهد.

بیماری آنفولانزا، بیماری که نام آن در این روزهای سرد پاییزی، بسیار شنیده می‌شود. این بیماری با منشا ویروسی خود بسیار واگیردار بوده و سالانه افراد زیادی را مبتلا می‌کند، البته که در پاییز و زمستان فعالیت این ویروس دو برابر خواهد شد. بطور کلی همه شما نام این بیماری را شنیده و حداقل یکبار به آن مبتلا شده اید.

برخلاف آنفولانزا که علائم بسیار حادی بیماری کرونا شروع بسیار ملایمی دارد و به مرور زمان علائم آن در بدن ایجاد می‌­شود.

وی در پاسخ به پرسش دیگری که آیا تزریق همزمان واکسن کرونا و آنفلوآنزا امکان پذیر است، گفت: اگرچه تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا منعی ندارد ولی باتوجه به احتمال بروز عوارض خفیفی مانند تب یا بدن درد در یک یا دو روز نخست پس از تزریق این واکسن‌ها، به جهت اطلاع از اینکه عارضه ایجاد شده مربوط به کدام واکسن است، بهتر است این دو واکسن با فاصله یک هفته از هم تزریق شوند.

وی تاکید کرد: یکی از موضوعات مهم در فصل بیماری آنفلوآنزا، این است که چه کسانی  باید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند؟. برای پاسخ به این سوال ابتدا باید مشخص کرد که  چه کسانی در معرض خطر بیشتری  برای ابتلا به  آنفلوآنزا هستند. به طور کلی افراد در معرض خطر بیماری آنفلوآنزا به دو گروه تقسیم  می‌شوند؛ یک گروه کسانی که بیشتر در معرض تماس با این ویروس قرار دارند که  عمدتا  کارکنان شاغل در مراکز بهداشتی-درمانی، ب کمپلکس برای آنفولانزا کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها هستند.

بعد از تزریق واکسن آنفلوآنزا ممکن است تا چند روز احساس کوفتگی و درد داشته باشید.

البته کلیه افرادی که با گروه دوم  در تماس هستند یا وظیفه مراقبت از آنها را بر عهده دارند نیز باید واکسینه شوند. بنابراین همه افراد در گروه اول و دوم در اولویت تزریق واکسن آنفلوآنزا هستند.

هنگام بیماری باید خوب استراحت کنید و به اندازه کافی مایعات بنوشید. آب، سوپ و چای از بهترین مایعات برای درمان آنفولانزا هستند.

دانشگاه علم و فناوری‌ سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷

Report this page